Naaldwijk
Energiestraat 8
24 / 7
Support
085 4011638
info@tuxwebsolutions.nl

Magento design voor uw webwinkel

Magento design - 7SitesNet als een winkel in de “echte” wereld, wilt u ook dat uw webshop er goed uitziet. Zowel voor uzelf als voor uw klanten. En net als in de echte wereld zijn de mogelijkheden om met Magento een mooie webshop te maken vrijwel onbeperkt.
Het uiterlijk van een Magento webshop kan volkomen op maat gemaakt worden, zoals u het wilt. Of u kunt gebruik maken van een zogenaamd template.

Magento design op maat

Een design op maat laten maken heeft enkele voordelen en nadelen. Een voordeel is dat u precies het ontwerp krijgt dat u wilt zien voor uw webshop. U kunt het ontwerp geheel overeen laten komen met bijvoorbeeld uw bedrijfsstijl.

Een ander voordeel is dat u weet wie het ontwerp gemaakt heeft. U kunt dus altijd aanpassingen laten doen. En tot slot kunt u unieke kenmerken laten inbouwen. Iets dat uw webshop onderscheidt van alle anderen.

Uiteraard heeft het ook nadelen. Zo zullen de kosten voor Magento design op maat vele malen groter zijn dan wanneer er gebruik gemaakt wordt van een template.

Magento template

magento-templates-templatemonsterGebruik maken van een template is in de meeste situaties aan te raden voor uw Magento design. Er zijn vele duizenden kant-en-klare templates beschikbaar die in de meeste gevallen een zeer professionele uitstraling hebben.

Ze zijn misschien niet 100% datgene wat u wilt, maar over het algemeen is er altijd een template te vinden dat voor 95% overeen komt met uw wensen. En die laatste 5% kan vaak nog gewonnen worden door enkele kleine aanpassingen.

Dit in combinatie met de lage kosten (van gratis tot ongeveer 200 euro) maakt dat de meeste webshops op basis van een template gebouwd worden.

Kijkt u bijvoorbeeld bij TemplateMonster of ThemeForest voor voorbeelden van Magento templates.

Tux Web Solutions

Tux Web Solutions maakt vrijwel altijd gebruik van templates, om bovenstaande redenen. Maar een ontwerp op maat is uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.